Ikväll har vi varit och susat runt på skidorna några varv för min del blev det någonstans mellan 4-4,5 km (jag tappade bort min varvräkning..) och Per som varvade mig ett antal gånger åkte runt 7 km. Konstsnö så det gick lätt och jag kunde tänka mer på teknik än att bara kämpa att komma framåt! Om ni frågar mig så flög jag fram.

Jag håller just nu på att försöka ”äta” så många kilometer som möjligt till Tjejvasan, ju fler jag kör nu desto enklare blir det på loppet sen!

Denna vecka blir lite omkastad då vi åker och hämtar valp men vi ska försöka få in så mycket av vår egna och Romeos träning som möjligt ändå! Pajen står just nu i ugnen och väntar på att bli klar, sen är det en lång sväng med Romeo som gäller och sen sängen!!

Igår när vi satt och surfade en sväng, då Per plötsligt trillade över denna video som är från ca 10 år sedan när han gick på skidgymnasiet. Per är den mest muskulösa killen i blåa tights, grön hjälm och vit t-shirt. Det här är träningspepp på hög nivå! Nu vill jag inte bara lära mig åka på snö utan rullskidor har jag också börjat tjata om nu tills snön försvinner! Jag fick dock hålla mig till klassiska, de var inte lika enkla att trilla på 🙂