Till min stora glädje har de öppnat banan på 8,5 km som det var tävling på i helgen! Dock finns det inget lyse där så det blir att åka skidor där när det är ljust och med andra ord det blir inget av den varan där idag. Men idag har vi ett fruktansvärt fint väder! -12 grader och stråååålande sol, då är det inte så motiverande att åka till jobbet och komma tillbaka när det är dags för natta. Men har vi tur kan vi kanske åka en bit imorgon.

Romeo har varit helt tokig idag när vi har varit ute, men jag tror öronen växte idag då han följde minsta lilla vink jag gav honom. Glädjande hund, och glädjande väder – det kan inte bli mycket bättre va?

Inte långt kvar tills vi hämtar valp nu! Det var längesedan jag hade valp, fem och ett halvt år sedan, jisses var tar tiden vägen?! Men det ska bli spännande, roligt och jag räknar med att det blir rätt jobbigt också. Det kommer nog komma en stor skopa motivation också på köpet och det gillar jag! Även om vi nu på sistone har hittat motivationen riktigt, riktigt fint här hemma. Har tagit oss över den där jobbiga tröskeln och nu bara kör! För den delen är det bara att hoppas att man slipper undan all sjukdom som finns men jag tycker å andra sidan att jag har haft min beskärda dos av det för den här säsongen. Det gäller även vita tår som jag lyckades dra på mig i Klövsjö… Nu är det bara att klä sig rätt och lyssna på kroppen!

Appropå kroppen! Det finns en liten träningsvärk på ingående från igår. GÖTT!! 🙂

Sommaren 2010