Romeo fick här ikväll ett kort, latjolajbanpass med den lilla apan innanför kompostgaller (tyst och lugn!!! WOW). Det blev lite fotposition, kryp, pussar, gå bakom med huvudet mellan benen och sidförflyttningar. Vi hade kul, det såg ut som han njöt av att få full uppmärksamhet! Kom på mig själv att jag sa ju att jag skulle börja med vittringen, jag skäms Kristin! 😉

Ikväll är det bara jag och gossarna hemma, Per är iväg och svänger sina lurviga med ungdomsledargäng, till min stora förtjusning hade arrangerande kille bokat in dem för en ridtur de första de gjorde! Kul! Fick även meddelande om bokad kräftskiva där i slutet av augusti, det gäller att vara ute i god tid men det är bra för deras kräftskiva vill man bara inte missa det är alltid så jäkla trevligt!! Schlager blir det ikväll, här hemma är det en sak som är säker. Jag är enväldig jury. Mohahaha! 🙂

Då jag är ensam ikväll är det jag som sköter alla promenader, en under jackan för det mesta och en annan att hålla koll på. Simultanförmåga, hell yeah! Till och med Romeo tyckte det var kallt om tassarna idag i slutet av vår tur, men det kan jag förstå. Termometern bara kryper nedåt och nu har vi -22 grader här. GOTT!!

Här är en bild på den stora stjärnan när han var en liten skitunge… samma dag som han kom hem till oss!

Då har vi passerat 24h gränsen här hemma. Äter, skiter och sover precis som man ska när man är valp! Till min stora förtjusning sover han hela nätterna, pluspoäng till uppfödaren där som drillat dem så fint. 😉 Killen är en riktig liten dammsugare både vad gäller smulor och annat bös som ligger här hemma i form av gamla löv m.m.

Värsting fick för sig att man skulle dela broderligt imorse när det var dags för Romeo att få sin frukost (även om Värsting redan hade fått sin…) så han körde ner huvudet i matskålen tillsammans Romeo vilket inte var populärt från den brunas sida. Talade klart och tydligt om att vi äter ur varsin skål tack, snorunge. Men annars går det bra, Romeo såg rätt uppgiven ut igår när han förstod att den där blir han inte av med men idag ser han mer normal och glad ut igen. Det är till och med så att skitungen kan vara rätt rolig ibland verkar det som.

Livet leker för den lilla valpen som ser ut att finna det fina i att vara ute mer och mer för varje gång vi prövar att använda tassarna på kallt underlag. Även om jag tror han tycker att minusgrader är djävulens påfund (dock får han lära sig att älska minusgrader och snö då vi övriga tre gör det!). Gårdens absoluta favorit var en rosa flodhäst och idag står en gammal aluminiumburk absolut högst upp topplistan.

Träning har ju inte existerat de senaste dagarna. Nästa vecka kommer mamma hit och agerar nanny, då får vi passa på att ge oss ut och träna. Det har kommit nästan tre decimeter snö här så nu väntar vi på härliga skidspår!!!