…ledig måndag för min del, inte fel det! Ikväll kommer päronen ner till oss då mamma ska vara nanny i veckan. Då finns det förhoppningar om träning i veckan, det halkade ju efter lite förra veckan tyvärr. Jag gillar känslan av att kroppen ”säger åt” en att nu jäklar ska du ut, jag vill ut!!!

Här hemma rullar valpvakten på! Han är en rolig prick den lille. Och det börjar Romeo också inse. Värsting får sina inrättningar i ledet av Romeo och köper dem totalt, ibland lägger han på lite tjusiga ljudeffekter också. Både ger lekinviter till varandra och ibland hänger de på. Ibland låter han som en perkulator när han kampar och häromdagen flätade jag en fleecefläta, under tiden fick jag ”napp” av en liten terrorist som försökte sno den samtidigt som det ”mullrade” i flätan.

Jag har filmat grabbarna idag men jag är inte kompis med filmkameran, har aldrig riktigt varit det med den där tyvärr. iMovie och den filmkameran vill inte samarbeta, men vi ska nog lösa det till sist iallafall! Så håll ut, för snart borde det komma film!