Igår var den lilla söta valpen heeelt utslagen på kvällen, förutom ”hjälpen” vid träningen. Då låg han så fint på sin filt och drömde. Och det får jag sota för idag, den här morgonen har det inte varit någon söt liten valp utan en miniterrorist med stora ambitioner! (Oj vad jag längtar tills valptänderna åker ut!) Nu vid klockan ett är det första gången han lägger sig ner (men inte sover) sen vi klev upp imorse, med undantag då jag var ute och gick en långpromenad med Romeo. Dock skötte han sig fin fint på sin egna koppeltränings-minipromenad idag, i övrigt har det varit 100% bus med inslag av rackartyg idag.

Långpromenaden där emot var riktigt, riktigt fin! -13 grader, strålande sol och gnistrande snö. Bara jag och Romeo. Gick och funderade på hur jag skulle vilja ändra min vardag, hur man skulle kunna använda ordet ”kvalitetstid” mer i vardagen.

Igårkväll körde jag lite stegförflyttningar/vändningar och bakdelskontroll genom att backa upp för trappan med Romeo, Värsting fick en introduktion i orden ”kom” och ”sitt”. Jag har en plan i huvudet för vad jag vill med honom, hur långsamt jag vill lära in vissa saker och vad jag vill att vi ska fokusera på till en början! Den ska ner på papper och sen följas med vissa revideringar säkerligen.