Våren har kommit till Mullsjö! Det fläktar friskt, är varmt och solen skiner! Nu tycker jag att det ska ha bestämt sig om att vara vår också, vill inte ha ett veligt väder. 😉

Idag har vi packat till Tjejvasan! Skidorna är vallade och peppen är hög!Nu får ni förbövelen hålla tummarna för oss. Men vi ska ta det lugnt och bara ha jäkligt kul, det är målet i år. Om jag åker nästa år så blir det naturligtvis att klå mina egna tider. Alltid tävla mot sig själv!

Öronen håller på att resa sig på den lille svarta, han börjar få mer humör och egna påhitt. Bara för att öronen ställer sig upp medför inte det att de alltid fungerar, iallafall inte de här dagarna när gräset har tittat fram och man får för sig att utforska det i minsta detalj. Så det har blivit en del fysisk hämtning av hund, men han fattar snabbt galoppen… bara att han har en tendens att glömma till nästa gång.

Jag skulle inte vilja säga att vi tränar men vi övar mer 🙂 Sitt, inkallning/namnkunskap och alltmänt hyffs. När han är fokuserad är han väldigt fokuserad och flippar han ur så gör han det fullhjärtat också. Man börjar märka att det är en ”hetare” hund än Romeo, det händer mer per sekund än vad det gjorde med honom som valp – Romeo var coolheten själv. Men jag tycker det är kul med en valp där allt händer fort fort. 🙂

Per och Romeo har varit ute och sprungit i veckan, jag hängde inte med pga känningar i halsen och vill vara pigg till Tjejvasan. Efter så serverades grisöra och garagemys under tiden som Per vallade skidor. Det var någon som njöt hela kvällen lång! Vi tränar på med metallapport, ”bakom”-position och fjärr.