Ledig helg innebär nästan att man är i himmelriket hela fredagen, det bara bubblar i magen och man är alltmänt glad att få vara ledig! Den här helgen har vi varit uppe i Linköping och hälsat på hela släkten, mycket trevligt! Vi hann med en löptur på lördag morgon, en såndär alldeles underbar tur med skön sol, kvittrande fåglar och perfekt spår att springa i.

Lillen har växt om Goliat (mamma och pappas parson) och väger nu hela 8,6 kg. Han är en väldigt mjuk och positiv individ, lättlärd och busig – leker mer än gärna och har ett självskadebeteende som heta duga när han leker själv med kongar och bollar. I helgen besökte vi skolan i närheten av mamma och pappas hus och det är en hel del att fortsätta träna på när det kommer till miljö, framförallt underlag för vissa grejer var inte alls någon höjdare att vara på. Tänderna är lösa i truten, jag bara hoppas på att de ska trilla ut vilken minut som helst och tassarna är nu lika stora som Romeos.

Romeo är som vanligt stjärnan själv här hemma, han är så simpel att ha att göra med! Spår som vi lägger ut i markerna runt omkring löser han som tåget själv, han är grym!! Bara synd att det inte är någon övning förrän i höst, men det finns en patrulltävling som går av stapeln snart. Och om matte får arslet ur även spårtävlingar?! (Och om vi kan hitta någon ledig helg på den här sidan midsommar…) Ska bara kolla av platsen, för det var år sen vi körde platsliggning med skott – inte för att skotten är något bekymmer i den ”negativa” klangen…