Idag bar det av till Karlsborgs BK för årets första brukstävling! Kul att tävla bruks igen, fasen varför har jag hållt upp så länge?! Vi började med skogsarbetet där vi fick starta med patrulleringen. Fick en svag vindmarkering som jag tyckte var för otydlig så jag köpte helt enkelt inte den. Visst, figuranten låg där och Romeo hade tydligen fått stark vind precis i början – han hade fått ljudfiggen i näsan, men det missade jag. Ljudet tog han snyggt och höll länge. En missad figurant är maxpoäng 7, vilket vi fick.

Sen var det dags spåret. 10 poäng på påsläppet och en 9 på spåret då vi missade första apporten som var tyget. Men sekretariatet hade lyckats trycka in 7 i mitt protokoll, men det gör inget då det inte skulle påverka resultatet.

Lydnaden var allt annat än bra, men jag valde att inte lägga plats vilket jag med facit i hand är glad över. Nu jäklar ska det tränas här så det står härliga till, och sen är det bara att köra lägre igen för fy farao vad kul det var att tävla i patrullering!!

Värsting fick hänga med som ”playboy” idag, vi var ute på Karlsborgs skjutbanor där det pangades 7,62 ammunition ca 75m från oss när vi fikade. Snabb koll från honom och sen var det naturligt. Gott!!

Nu vill jag tävla mera, träna mera! Jag vill, jag vill, jag vill!!! 🙂