Här kommer dagens bildskörd!

I deras rätta jag…

Han som är klok i värmen

Den IQ-befriade paddan lägger på en tvärnit i sitt tokrace i värmen

Spillevinkens kropp

Ibland kan man faktiskt ligga still!!

Idag har det varit ett underbart väder, så jag passade på att tömma kameran och till min förvåning hittade jag bilder sedan tidigare som jag inte lagt ut än, bingo! Så här kommer en bildskörd! Dagens bildskörd kommer i ett annat inlägg.

 

Lägretävlingen med lydnaden som inte gick som det brukar, första bilden under linförighet och bilden under är framförgåendet.

Bus med tokern efter avslutad lydnadsdel.

Ute i skogen och tränar på att vara uppbunda, tysta och lugna.

Ibland blev det lite tråkigt 🙂

Idag har vi varit och tävlat på Habo BK, tyvärr blev vi inte många deltagare då många hoppade av pga skytteklubben hade flyttat sitt KM och beslutat att ha det samma dag som lydnadstävlingen. Det gjorde ingenting för vår del, utan vi körde på i värmen.

Platsliggning  – 10
Fritt följ – 9,5
Läggande – 10
Inkallande – 9,5
Rutan – 10
Apportering – 8
Hopp över hinder – 9
Fjärr – 7
Helhet 9,5

Jag är nöjd och glad! Finaste grabben! Ja juste, summan slutade på 185p det är väl bara att tacka och ta emot! 🙂 Mer tävlingspepp, mer lydnadspepp!

I lördags var Per iväg och sprang Göteborgsvarvet, jag blev otroligt peppad att springa det nästa år! Men jag har en hel del att jobba på framförallt vad gäller det mentala. Själv var jag på ett jättefint bröllop! Bara att Gratulera till Herr och Fru Wärnbring, hoppas ni hade en mysig helg. 🙂

Själv roddade jag mig runt årets upplaga av Vårruset igår, med en godkänd tid. Nästa mål för mig är nu Tjejvättern.

Ikväll har det tvättats hus, rensats ogräs och bakats bröd (bagels). Åh vad jag älskar att ha jord under naglarna!! Äntligen börjar säsongen då man kan vara ute i trädgården hela kvällarna och bara pyssla. Snart dags att så tror jag minst sagt!

 

PS. Pappa och alla andra, nu kan du få mejl varje gång jag uppdaterar bloggen. Fyll i ”follow” D.S

Idag fyller världens bästa, klokaste och finaste brunråtta år! Och denna gång blir han hela sex år – vart har tiden tagit vägen? Det var inte alls lång tid sen det kom hem ett litet  matvrak hem till Duvgatan. Finaste, finaste Romeo!! 🙂


Nu när vi äntligen har fått tillbaka träningslusten så har det även medfört att tävlingsdjävulen har vaknat igen. Jag tänker mig att nu i vår/sommar ska vi bara starta tvåan för att underhålla och kasta bränsle på den lille röda som sitter på axeln. Annars övervägde jag med mig själv idag om att satsa på start i lägre spår, lägre patrullering och trean till hösten OCH ha mål att bli uppflyttad inte bara tävla för att det är så himla kul! 😉 Dvs mängdträna plats med skott, börja med vittring osv.

Äntligen har jag varit ute på första löprundan sen jag slutade med antibiotikakuren, visseligen inte en allt för lång runda – bara 4km men fy farao vilken skön runda det var! Träningssuget är på topp och nu är det bara att fortsätta. Sugen på att träna på gym/pass i närheten och inte behöva åka in till Jönköping för att göra det samt att det ska passa något sånär med mina arbetstider. Samt försöka hitta någon motivation inom mig att träna inomhus (pass är helt okej men maskiner är svårare att motivera sig med).

Solsemester blir det bl.a. i år! Vi åker till Cypern och ska bara njuta och bättra på brännan. Fy farao vad gott det ska bli! Annars ska vi ut och vandra en sväng på semestern också. Jag och Per ska förhoppningsvis ha tre semesterveckor ihop, kan ni fatta det – tre stycken hela!!! 🙂

Första hörntanden är ute för lillen som snart då har bytt hela garnityret i truten. Äntligen!! 🙂

En hel vecka har rullat förbi sen sist, jag tycker fortfarande att politikerna ska göra 48-timmars dagar men med 6 timmar arbetstid så att man hinner med allting man vill göra på fritiden!

Valborg hade vi Kristin och Pelle här, vi spårade, grillade och hade det allmänt gott! 1 maj var min och Pers årsdag, men röda dagar är även mina jobbardagar – den här gången var det dags för obligatorisk inventering. Som tur är så kan Per vara med så vi får se varandra lite mer än bara ett par timmar på morgonen. Innan inventeringen gjorde Per sitt genrep inför Göteborgsvarvet med 14-15 km löpning. Nu är det bara hålla tummarna för att det är schysst väder på lördag när varvet går av stapeln!

Jag har äntligen avslutat min antibiotikakur och tänker börja att sätta igång och träna idag! Så fantastiskt skönt det ska bli, jag har längtat i två veckor nu!

Lördags var vi ute ett kompisgäng på 10 pers och red Islandshäst i Kyrkekvarn, rekommenderas varmt! Grabbarna som inte hade ridit så mycket innan var heeelt lyriska, tjöt av skratt längre bak i ledet och propsade för att vi skulle få galoppera mera! 🙂

Grabbarna får spårning och lydnadsträning här hemma, tänkte sätta upp lite veckomål – åtminstone för den lilla här hemma. Han är riktigt trevlig att träna med, men man är mycket tacksam över att ha en vuxen och klok hund här hemma också! 🙂