Igår fick jag ett samtal på jobbet som var en förberedande order för ett skarpt eftersök, adrenalinet pumpade igång utav bara tusan och jag fixade i ordning så jag kunde komma ifrån jobbet. När jag satte mig ner och reflekterade lite över det blev jag helt varm i hjärtat, det är helt fantastiskt hur många människor i vårt avlånga land som släpper allt de har i nävarna för att hjälpa till och leta efter folk som har kommit bort sig. Det är helt fantastiskt! Sist vi var iväg fick vi ordern vid halv fyra på morgonen och ändå när vi möts upp så står det en hel drös med tjejer och killar som är mer än villiga för att hjälpa till!

En timme innan vi skulle vara på plats igår hade de hittat den lilla tjejen som var borta – så otroligt skönt när folk kommer till rätta! 🙂

Så här hemma kunde vi fokusera på lite träning istället, Per cyklade hem från jobbet (36,5 km) och jag mötte upp honom när han ringde och sa vart han var så min runda slutade på 16,7 km. Idag är det vilodag efter tre dagar i sträck behöver nog musklerna återhämta sig lite.