Dagarna bara rinner iväg och min jobbar helg gör verkligen inte susen för varken bloggande eller tränande!

I tisdags tränade vi ialllafall med bevakningsgänget! Patrullering stod det på schemat, jag hade rekat terräng innan så det var bara att tuta och köra. Romeo fick en fin markering på sista figgen, kanske inte så smart att använda patrullslingan som rastslinga dagen efter? Första figgen hörde han nämnligen men satte sig helt åt fel håll och vindade något? Vinden snurrade förvisso men vi blev inte kloka på hur det var.

Värsting fick testa på stillasittande bevakning med en annan hund ca 10 meter ifrån. 2 figgar var ute som rörde sig omvartannat, han hade stark vind på den ena och ljud/lite synretningar på den andra som vi så småningom gick ut till.

Förutom detta fick de sitta i bas ca fyra timmar. Nu ligger till och med Värsting ner i basen! Jippi!! 🙂

Igår var vi på Habo BK och tränade med Kristin och Pelle, de två första passen gick käpp rätt åt h-vete. Men efter lite fika och prat så gick det tredje och sista passet mycket bättre!

Idag har jag och Romeo varit ute och sprungit, kändes tungt idag. Men 4,1 km blev det – den bästa träningen är den som blir av! Nu är det bara att köra vidare. 🙂 Imorgon blir det cykel, liksom på söndag. Får se till att få in något mer löppass också innan veckan är slut 🙂