Även fast det blev både spår och lydnad igår för Värstingen så var han inte det minsta trött, jag fattar inte vart all den där energin kan komma från? Skulle han kunna ladda upp ett batteri till oss andra, kanske till och med till att värma upp huset med? Han har tillräckligt och så att det blir över.

Det blev inte vare sig cykling eller stryketräning som jag hade hoppats på, jag vågar inte än. Hostar halsen av mig, blää. Jag vill bli frisk nu så att jag kan komma igång med min egna träning nu igen. För tränar jag så orkar jag mer och då blir allt mycket roligare! 🙂

Igår surfade jag runt på SBK Tävling, det är inte annat än att man blir tävlingssugen! Framförallt efter gårdens träning! Jag är tävlingssugen både vad gäller Värsting och Romeo, men jag borde ta det lugnt med den svarta faran – även om man vill komma igång! Allt ska sitta bomben innan vi ger oss ut. Men det blir tävling med Romeoi Karlsborg i april iallafall, lägre patrullering igen och då ska vi anmäla oss innan tiden gått ut och göra det fair för oss och hinna träna lite också. Vi har ju hela vintern på oss att skjuta iallafall.

Sajkot från igår. Spårguden själv. 🙂