I onsdags var det äntligen dags att sätta tillbaka den tråd som tandläkaren hade sedan tidigare plockat bort i truten, skönt då är allt i sin rätta igen!

Efter det var det bara gasen i botten till ett ridhus utanför Mullsjö för att träna med Sven och Charlott som också går tävlingsledarutbildningen med mig och lägga upp, tänka och dirigera genom lydnadsprogrammen. Mycket nyttigt att kolla igenom sin plan, revidera den och föra diskussioner om för- och nackdelar om olika upplägg, vart vi som tävlingsledare skall befinna oss, säga, inte säga osv.

Romeo fick köra igenom tvåan under tiden vi blev kommenderade, han hade myror i brallan och var verkligen glad! Härligt att se honom så tokig!! Kanske dags att tävla lite trotsallt? Bara lite ordning-och-reda träning isåfall tror jag! Gå för långt fram tjuva och annat mums fick jag nämnligen i onsdags.

Värsting fick också komma in i ridhuset förvånad hur fort han släppte fokus från underlaget och faktiskt höll ihop ett klass 1 linförighet med en break/belöning på mitten! Sen fick han go wild’n’crazy medan vi diskuterade – mycket uppskattat…. 🙂