Gårdagen var en mycket kreativ dag! Min lediga tisdag innebar en hel del pluggande men också ett träningspass i bassängen, bakning, tvättning, diskning, matlagning, hundpromenader, hundträning och annat nyttigt stod på agendan!

Träningen blev inomhus under tiden grejer var i ugnen eller på jäsning. Värsting fick träna på platsliggning, fotposition och läggande under gång. Jag tycker att han är så rackarns snabb i vardagliga livet men just läggande under gång har han ett långsamt läggande i förhållande till vad han borde kunna ha – jag har ju sett hur jäkla fort det kan smacka till vid lek osv! I fotgåendet är mitt mål att få honom titta upp på min i dagsläget har han OK position men tittar i princip rakt fram eller ut i det blå.

Romeo fick träna på fjärr, kryp och fotposition han med. Man kan inte bli annat än sugen på att tävla! Men nu har jag prickat in träningsdatum för patrullhundskursen i min kalender och inser att det blir inte mycket tid över till annat när jag jobbar varje helg och kommer ha kurs i princip varannan helg. Finns någon ledig söndag här och var men det är hårdvaluta på dem!!