Mina mål för detta året är ju sedan tidigare känt, men tyvärr är jag tvungen att stryka ett utav dem redan nu. Jag kommer inte gå GB2 på Marma i sommar, tyvärr! Detta pga min anmälning hamnat mellan två stolar, mellan två distrikt och ingen tagit tag i saken utan jag fick den tillbaka skickad till mig ca 10 dagar innan anmälningstiden gick ut och då stod jag på ruta 1 utan någon av de tre påskrifterna man behöver. Bättre lycka nästa år!

IMG_4576Marma under GB1

Ja nu menar jag uppåt sätt, idag jobbar jag kväll och då brukar jag passa på att hinna med ett träningspass innan det är dags att fara iväg till jobbet och idag var inget undantag. Det som är det fina med att gå dit på torsdagsförmiddagar är att det är pensionärsgym då också, förutom en massa glada pensionärer så är det riktigt go musik som dundrar på i gymmet! Allt från dansband till ABBA!

Idag spräckte jag 100 kilos-vallen i benpress! Yippikayey!! 🙂 Första målet är ju alltid att hitta en vikt som man trivs bra med och kan bygga upp fibrer och muskler på för att senare ha målet att ta sin egna kroppsvikt, X antal kilo mer än sin enga kroppsvikt och sen 100kg! Idag satt den!! Gott! Nu ska jag se till att bli stark där innan jag knatar på vidare, eller om jag rentav känner mig nöjd sådär och bara underhålla? Mitt mål är ju bara att må bra och orka mer!

Hundarna kommer efter att lunchen intagits få sig varsina träningspass, lillen ska fokusera på platsliggning, läggande under gång och fotposition som förra passet och Romeo ska få fokus på fjärrdirigeringen – stilla på samma plats varken frammåt eller bakåt!