I början på sommaren inföll visst en förtidig födelsedag för mig, men sponsring av föräldrarna kunde jag äntligen köpa mig en efterlängtad multisport-klocka! Jag har kollat på sådana länge men för en students ekonomi känns de rätt så dyra.

Jag valde, och jag valde den med stor omsorg ska ni veta. Recensioner har lästs spaltmeter upp och ner, en del ger ris och en del ger ros. Så ser det ut för i princip alla varianter. Den modell jag valde heter TomTom MultiSport Cardio och har något så fiffigt som pulsmätare i handleden, ett stort plus! Den mäter även höjdkurvor, hastighet, komfortzoner, du kan ställa in intervaller och armtag/fotsteg per minut m.m! Jag har ännu bara använt den vid simning, löpning, promenader och gräsklippning – har även testat på gymmet men det gav det dålig vägledning för.

Jag är toknöjd med den! Det enda lilla minus jag har är att den inte alltid visar rätt vid simningen, men jag vågar inte ha den utanpå våtdräkten utan vill ha den innanför – så jag kanske får skylle mig själv! Men en superbra klocka som jag kan rekommendera – helt klart en produkt som sporrar till mer träning!

KLOCKAN HOS ELGIGANTEN