Mycket har hänt sen sist jag skrev!  Helgen har varit fullproppad med start redan på fredagen med ett pass på två arbetsställen, summa summarum ett 6.00-18.30 pass – sen är fredagskvällen bokad i soffan, bara hoppas att man kan hålla ögonen öppna!

Lördagen bjöd på träning med Kristin och Pelle, patrulleringsträning och korvgrillning! För att motivera våra två figuranter är det viktigt med ett ordentligt fika, eller vad säger ni grabbar? För Värstings del är jag nöjd, klipper snabbt ljuden men sen när han får sticka kan han bli lite okoncentrerad och se mest ut som en kängru i skogen – att jobba på!

En timme efter att de hade lämnat kom nästa gäng, arbetskamraterna på lite förfest inför det stundande julbordet på Björkhaga i Mullsjö – vilket fint julbord!!! TIll Värstings absolut stora förtjusning fanns det nu 12 helt nya människor i huset! Han tryckte sig ner i soffan otaliga gånger, hoppade upp knän och charmade skaran totalt. Romeo är den kloke som höll sig på golvet och tog den ansvarsfulla uppgiften som dammsugare på fullaste allvar.

Söndagen var det bara att kliva upp när veckaklockan ringde, dags att åka till Mariestad och tävlingsledarutbildningen i lydnad! Kom hem någonstans runt 17, då var det bara att hoppa i skidkläderna och ge sig ut på PREMIÄR i skidspåren för denna säsong. Gott! 🙂 Hem, slänga sig i duschen för att få yttligare besök på kvällen. Jag sov gott sen vill jag lova!

Sitter och gör en pnkt av min läxa från TÄS utbildningen, nämnligen att göra skisser över dukningar av plan i klass 1-3. De två första är klara, hoppas kunna bli klar med den sista under kvällen. Sen väntar praktisk dukning och dirigering.

Romeo är en klok gosse och placerade sig på mattan på julfesten, 12 hemköpare KAN ju tappa diverse mat…

2 Thoughts on “Fullspäckad helg!

  1. Va kul ni har 🙂 får vi se nån film från träningen nån gång 🙂 ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation