Igår var en hektisk dag, för jobba för att så småningom få en akuttid hos tandläkaren. Snabba sig dit och när jag väl sätter mig i bilen och ska brumma iväg är bilfanskapet stendöd! Det komiska i det hela är att Per sa dagen innan att ”jag undrar om ditt batteri i bilen verkligen kommer orka hela vintern”, uppenbarligen NEJ! Skit också! Ut med en cykel ur garaget och trampa som en blådåre till tandläkaren (jag hann i tid!!), trampa hem och hämta hundar.

Sen gick jag med raska ben ner till stationen, åkte tåg in med jyckarna. In och hjälpa en annan butik, hundarna fick vara i omklädningsrummet till Per kom och hämtade dem. Efter det hade vi dryg 45 min kvar till kvällens spinning skulle börja. En timme skitjobbig spinning tack vare bristen på mat under dagen. Väl hemma somnade jag som en klubbad säl, och kroppen är trött idag med så vi skippar skidåkningen idag!Blev ett besök hos tandläkaren idag igen och jag fick göra avtryck, flashbacks! Wow, vad jag älskar att gå till tandläkaren 😀

Grabbarna skötte sig jättefint igår, Värsting var lite hoola-bandooola på tåget och fick myror i baken men vad kan man ränka med när det gäller honom?! Nyttigt var det iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation