Ja nu menar jag uppåt sätt, idag jobbar jag kväll och då brukar jag passa på att hinna med ett träningspass innan det är dags att fara iväg till jobbet och idag var inget undantag. Det som är det fina med att gå dit på torsdagsförmiddagar är att det är pensionärsgym då också, förutom en massa glada pensionärer så är det riktigt go musik som dundrar på i gymmet! Allt från dansband till ABBA!

Idag spräckte jag 100 kilos-vallen i benpress! Yippikayey!! 🙂 Första målet är ju alltid att hitta en vikt som man trivs bra med och kan bygga upp fibrer och muskler på för att senare ha målet att ta sin egna kroppsvikt, X antal kilo mer än sin enga kroppsvikt och sen 100kg! Idag satt den!! Gott! Nu ska jag se till att bli stark där innan jag knatar på vidare, eller om jag rentav känner mig nöjd sådär och bara underhålla? Mitt mål är ju bara att må bra och orka mer!

Hundarna kommer efter att lunchen intagits få sig varsina träningspass, lillen ska fokusera på platsliggning, läggande under gång och fotposition som förra passet och Romeo ska få fokus på fjärrdirigeringen – stilla på samma plats varken frammåt eller bakåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation