I måndag träffades jag och Micke för att lägga hårda spår åt våra jyckar. Vi träffades och åkte ner till industriområdet här i Mullsjö. Det var båda ”ungtupparnas” första hårda spår så vi lade näring i spåret. Värsting är en sådan jäkel på att spåra! Han hade lite svårt att fatta först vad vi egentligen skulle göra med spårsele ute på asfalt men undan för undan så arbetade han sig ner i kärnan och bitvis var det ”ståpäls” så snyggt han spårade! Ska bli en intressant utveckling hur han kommer ta sig an nästa asfaltspår!

Igår var det patrullhundskurs igen, i stormen minst sagt… Men det gick bra! Mycket har trillat ner nu för Värsting i all träning, känns helt underbart! Tre patrulleringar blev det igår och jag är nöjd med dem alla! Efter kursen for vi upp till klubben för att träna lydnad, det är där som lilleman gör störst framsteg – främst vad gäller koncentrationen. Mera lydnad åt folket säger jag bara! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation