Tiden bara rusar iväg, vi har inte haft en enda ledig helg det senaste halvåret, ser ut att fortsätta så ett tag framöver – oj, vad jag längtar till semestern!! 🙂

Vad har hänt sen sist då? Patrullhundsträningen rullar på i en rasande fart för Värstings del, han utvecklas något enormt som hund och det är en fröjd att arbeta med honom i skogen. På lydnadsplanen saknas fortfarande en hel del koncentration men viljan har han iallafall! 🙂

Romeo får mest jobba i skogen, både patrullering och ljud. Jobbar riktigt bra, hade ett fint bottennapp när den första riktiga värmen kom – han är som bekant inte alls glad i värme, tacka vet han vintern. 🙂

För egen del har hushållet skaffat yttligare en cykel, en MTB denna gång. Det har gjorts prov med godkända resultat och träningen rullar på som den ska. Idag ska jag köra en premiärtur på cykeln, äntligen! Med en och en halv vecka kvar till Halvvättern kan det vara god tid att börja nöta lite mil på den, hoppas vi kommer bättre överrens än vad vi gjorde förra året min cykel och jag 🙂

DSC_0772

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation