Gårdagens lediga dag gick i ett! Vi hade först en patrullträning med Micke från patrullhundskursen, körde en patrullering med ett vind föremål och en ljudfigurant. Därefter körde vi lite motivationsövningar. Romeo fick bara köra på patrullslingan. Man kan lätt glömma bort hur jäkla cool han är på patrulleringen, hjärtat!

Efter det svidade jag om till cykelstassen och tog mig själv in till stan, förbi mitt jobb och sen vidare in till Pers jobb. Det blev en runda på 38km, idag har jag bara träningsvärk i…. nacken!! 🙂

Efter det var det bara att snabbt byta om igen och fortsätta mot Mullsjö BK. Lydnadsträning! En början till ställande som kändes riktigt kul och fint, fria följet jobbar vi vidare med och början till framförgående… eh ja hjärncellerna på lilleman kopplar inte riktigt där än.

DSC_0725

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation