Igår var vi uppe på klubben och körde lydnad. Romeo fick första passet där vi fokuserade på glädje och position i fria följet. Det var tokvarmt, därav att vi fokuserade på glädje! Och kul hade vi!! Han jobbade på bra, körde även lite skall, hopp, läggande, kryp och inkallning. Han är duktig och leverar den bruna björnen!

Värsting fick också ett pass med fritt följ, där vill jag få upp huvudet på honom mer annars är han en jäkel i vändningarna – gisses han har börjat fatta galoppen där! Platsliggning fick han köra själv, då låg han i hela fyra minuter!!! Lugnt stilla, sen tänkte jag att vi skulle ligga bredvid Ztella. Hehe, det gick inte lika bra… Då kom myrorna i baken rätt omgående. Men som jag skrev på facebook på kvällen. Jag fokuserar på de fyra första minutrarna istället, den sotens störning gick inte att lägga på och hålla samma kriterier än 🙂

Efter lydnaden skulle vi köra lite spårvergångar, varmt som satan. Lite ofokuserade hundar får jag väl säga, godkänt inget mer. Romeo fick frispåra ett spår på appellplanen, han hittade föremålen men gjorde lite annat under tiden också. Älskade tokgubbe!

Kvällen bjöd sedan på simning och nu ska jag alldeles straxt iväg till gymmet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation