Nu tänkte jag att den här bloggen skulle bli mer träningsblogg, även för min egna träning. Jag blir peppad av att läsa, kunna återgå och reflektera – peppa mig själv!

Idag tog jag mig till gymmet, har stiftat bekantskap med en riktigt trevlig norrlänning som jag blivit tokpeppad av att gymma mer. Sagt och gjort – idag tog jag mig till gymmet, alldeles ensam på gymmet vilket är rätt skönt så kan man prova nya grejer som man inte riktigt vågar prova när alla muskelknuttar är där. Körde mycket armar idag och jag hoppas att jag kommer ha en fin träningsvärk imorgon! 🙂

Värsting fick i helgen göra MH. Riktigt kul hund vi har. Leker intensivt, griper med full mun. Reagerar FORT och springer LÅNGT men kommer tillbaka lika fort själv. Fräsig attityd han har! ”Tyvärr” kunde hans nyfikenhet inte koppla bort skytten på skotten och sprang till skytten mellan varje skott för att kontrollera. Han tog inte upp leken efter sista skottet, vilket gjorde att han fick en fyra. Men mer träning, tips från Anna att han ska fokusera på mig och inte på skytten. Mer träning, han är inte rädd bara djävulskt nyfiken!

Mer träning, mer bloggande, mer pepp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation