Har haft djävulsk träningsvärkt i armar och bröst efter min mangling på gymmet! Skönt, men det som är ännu bättre är att det börjar släppa också. Så idag gav vi oss ut och sprang en runda som landade strax över 4 km, riktigt gott – ett sånt tempo som man kan mala på hur länge som helst! Imorgon kör vi ett pass i bassängen igen.

Igår var vi och hejjade på Lisa som sprang MSOK:s X-trail halvmara, grymt imponerande! Nästa år är jag grymt sugen på att vara med – jag springa halvmara!?! Det sa jag att jag aldrig skulle göra när Per sprang Göteborgsvarvet förra året, men man är väl inte bättre än att man kan ändra sig!? 😉

Det har varit patrullhundskurs större delen av helgen. Det börjar närma sig certprov så sakta. Gårdagens kurs bjöd på en fin fast bevakning, helt okej patrullering och ett mindre bra spår. Det gick lite för fort i början vilket resulterade i fort och fel och en smått irriterad matte. Dagens spår kan vi skryta med istället. Planen var att Matilda skulle lägga spåret, en apport rätt snabbt inpå för att se om han kommer in i rätt ”feeling” eller om han bara gasar på. Han kom in i rätt feeling och kort därpå låg apport nummer två som han sög in i truten och ville fortsätta spåra med i munnen… Gölle! Över en större sten med godis i ett platsglas och vidare in i skogen. Alla apporter (inklusive metallen!) markerade, två av dessa ville han spåra vidare med i munnen, ett fenomen som inte har existerat förr men nu skiter han ju inte i apporterna iallafall! 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation