Träffade Matilda i lördags på gymmet, vi skulle köra ben! Jo tack kan jag väl bara säga! Min häck och mina ben har aldrig någonsin gjort sig så påminda förr! Möjligen efter något cykellopp men då är man ju mer trött, inte har sån sjuklig träningsvärk. Nu är jag inne på träningsvärkens dag 2, gårdagen var INTE att leka med!

Till råga på allt igår hade vi patrullhundskurs. Spårning. Matilda hade även där ett finger med i spelet och började med att lämna en fallbeskrivning till oss via brev och fick lösa spåret med uppgifter därefter. Vi gjorde diverse ”fynd” och ”omhändertog” både den ena och den andra i spåret, han spårade riktigt fint igår igen! Lugnt, metodiskt och mycket läsbart. Bara en Matilda som kan fixa ihop en sådan story och ta med sig så mycket tokigheter ut i skogen, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation