I veckan som varit har vi varit iväg på övning, Romeos sista övning. Känns lite vemodigt… men nu är väl tanken rallylydnad, viltspår för hans del. Vi blev även inbjudna att deltaga på en nattövning som var nu i natt men då Romeo drog på sig en riktigt dålig mage under övningen så valde jag att inte ställa upp utan se till att jag får en frisk hund hemma först och främst.

Värsting fick igår träna lite lydnad, med inspiration från övningen. Vi gick fritt följ med säkrare/störningmoment och han höll ihop riktigt fint och långt över förväntan, verkade tycka att det var riktigt roligt!! Vidareutveckla och träna vidare så kan det bli hur bra som helst. Nu måste vi bita tag i lydnaden känner jag! I söndags när vi kom hem hade Matilda lagt ut ett spår till oss, med tema ”överlevnad” gick bra till slutet då vi fick kraftiga vind och ljudmarkeringar som han hade lite svårt att släppa och arbeta vidare med spårningen. Mera att jobba på!

Jag själv har åkt på en jäkla förkylning, har dock inte ont i halsen men näsan är täppt… och jag ska springa Lidingöloppets MK 15km på lördag, hoppas jag får luft så att jag överlever! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation