I helgen har vi varit i Stockholm och genomfört ännu en del av Halv Klassikern, nämnligen Lidingöloppets 15km lopp! Bristen på löpträning under året har varit stor, det har simmats desto mer kan jag väl säga… Den längsta rundan har blivit straxt över 7 km här hemma och min längsta runda någonsin har varit milen. (Idioten, jag – är lite sugen på att testa på en halvmara nu ”det är ju bara 6km till…”)

Tiden är något jag absolut inte skryter över, det var tufft straxt efter milen var passerad men jag gnatade på och tog mig i mål. Jag är sjukt stolt över mig själv, lyckades stänga av hjärnkontoret helt och bara mala, lyssna på mina egna andetag – Gott!!!

Riktigt trötta på lördagskvällen frågade lägenhetskompisen till kompisen som vi bodde hos om någon av hundarna ville hänga med ut på en två mils löprunda. Satte mer än gärna det svarta lilla byltet i nävarna på henne med lite instruktioner förståss. De hade tydligen sprungit vid slussen, genom Gamla Stan och på andra väldig centrala delar av Stockholm under en lördagkväll, klockrent för lilleman! Och han hade skött sig som en pärla! 2,5 timme var de ute, sen låg han lugnt ner resten av kvällen iallafall – skönt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation