En sak som är positivt på höst/vinterhalvåret när man jobbar kväll är att man får njuta av alla fina mornar. Idag gav jag mig ut och sprang med hundarna då jag kände mig riktigt fin i kroppen sen gårdagens gympass, visst jag känner av att jag tränade men jag kan ju fortfarande röra mig obgränsat (i jämförelse med förra gången…). Vi har en runda runt huset som är helt magisk i morgonsolen som ligger på 4 km, den hade gärna fått varit längre – kanske ska ge mig ut på CXen och leta nya stigar?

För några dagar sedan slog det mig hur mycket vi hunnit med under den här säsongen, alltså motionstävlingsmässigt.

– TjejVasan (Linnéa)
– KortVasan (Per)
– Rallarloppet (Per,skidor)
– Vårruset (Linnéa)
– Jönköping OpenWater
– Halvvättern
– Vansbrosimningen
– Cykelrallarn (Per)
– Götakanal simmet
– Löprallarn (Per)
– Fjällräven Classic (110km fjällvandring på 76 timmar)
– Lidingöloppet15

Per har med andra ord genomför Rallarklassikern och vi båda är 75% klara med vår Halvklassiker. Sweet! Det har varit en sjukt kul säsong, även om mycket av träningstiden har förlagts på hundarna och framförallt patrullhundsträning istället. Det vi har kvar att se fram emot nu är CX-cupen Wåffelcrossen, jag ska ställa mig på ett par rullskidor för första gången i mitt liv annars blir nog träningen mer frekvent nu framöver då patrullhundskursen är färdig. För min del är ett mål, rent träningsmässigt redan färdigt – jag vill genomföra OpenWaterTrophy nästa år!

One Thought on “Löpning och summering

  1. Du får dra med mig ut nästa gång! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation