Tiden går som en elvisp! I helgen var jag uppe i Trollhättan hos en kompis där vi på lördagen var och kollade på Kettlebell SM, imponerande prestationer och kul att se att man kan se att man kan tävla i det. Efter det gav vi oss ut i höstrusket och cyklade, det blev en sväng på 41,6 km Trollhättan-Vänersborg. På vägen mot Vänersborg gick det så sjukligt lätt med snitt på 35km/h, det fattade jag varför när vi vände. Motvind och motluta heeela vägen. Snittet låg då på typ 19-20 km/h, totalen hamnade över 24 km/h. Två stormhungriga brudar traskade iväg och handlade och resten av kvällen blev det mat, prat och tv!

På söndagen blev träningen bestående av styrketräning och simning/livräddning. Hannas starka del är det förstnämnda och det sistnämnda är min starka del, peppande och teknikslipande på varandra. Riktigt trevligt, inspirerande och nyttigt!

Idag tog jag mig till gymmet igen med fokus på rygg och axlar. Svårt att hitta bra ryggövningar som ”biter” ordentlgt, får bolla lite med mina gymvänner om den pucken. Imorgon fokuserar vi hundträning och eventuellt löpning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation