Tisdagen bjöd på det planerade gympasset, fokus på rygg och axlar. Hade svårt att hitta övningar som bet riktigt bra i ryggen, axlarna lyckades jag desto mer med.

I onsdag körde vi rallylydnad, jag och Matilda! Tanken är att jag ska tävla Romeo i det i december. Det var roligt! Vi testade på hälften av skyltarna och det gäller ju för mig som förare att få ihop det, resten var ju inte så svårt.

Efter det var botten nådd vad gäller motivation till egen träning men då hörde jag en Hannas röst ”man ska inte vara lat” – vilket resulterade i att jag pluggade i musik i öronen och gav mig ut på en löptur. Det blev nog bannemej det bästa löppasset i år! Jag hade vilja, muskler och kondis att trycka på där jag ville. Fy farao vad sweet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation