Så har jag kommit hem från det ”lilla” äventyret som jag varit iväg på. Jag har nämligen genomfört GMU – Grundläggande Militär Utbildning i Göteborg under tre månader och under samma tid då varit tjänstledig från mitt vanliga jobb.

Det har varit tre månader med mycket svett, mycket skratt och fantastisk vänskap! Jag har fått 30 nya kompisar som jag kommer ha med mig länge, länge! Jag har lärt mig mycket om mig själv, att ingenting är omöjligt men också hur många andra fungerar utan mat, sömn och under psykisk och fysisk press. Tre månader som har varit mycket lärorika!

När jag väl kommit hem har jag ökat min egna träning markant, för att försöka bibehålla det jag fått med mig hem från GMU. Gårdagen bjöd på benpasset from hell, men mina ben var så pass pigga idag (i förhållande till hur de var förra gången vi körde samma pass) att jag gav mig ut på en löptur idag, inte långt. 4km blev det men det blev nog ett personbästa på den turen trots att Romeo tyckte det var på tok för varmt och jag mer eller mindre fick dra honom sista halvan (26 grader, åska i luften, grym luftfuktighet). Så det hade varit intressant att se vad jag faktiskt kan prestera på den sträckan nu!?

Nu ikväll blir det ett mage/ländrygg/arm pass på gymmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation