Enligt min plan skulle jag vara ledig idag, då skulle jag och Matilda dra iväg på en 22 km lång marsch, ett rygg/axelpass på gymmet och eventuellt avsluta med ett dopp i det blå men chefen på jobbet ringde igår och behövde förstärkning nu ikväll. Jag jobbar gärna lite mer än vad schemat säger så jag sa ja, och med facit i hand så var det nog klokt tänkt med tanke på att kroppen känns rätt sliten idag.

Så idag började dagen med en skön sovmorgon, jordgubbar och mjölk till frukost för att senare promenera ner till Matilda med hundarna och bada, inte något simpass utan bara fokus på att bada hundar. Romeo älskar och bada, simmar gladeligen runt runt tills det att man typ får slita upp honom ur badet. Värsting tar sig helt klart vad gäller badandet, simmar bitvis men tycker det är minst lika spännande att stå med vatten upp till magen och kolla på grannar, självgående gräsklippare och andra saker som flyger förbi.

Egentligen vad vilan planerad till imorgon, vi får se hur vi gör då om jag vilar två dagar i rad eller om vi hittar på något annat – ett nytt försök till personbästa på 4km?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation