Gårdagen började med jobbtur för mig, en kort sådan så jag hade mycket utav helgen kvar – gött! Mamma och pappa kom ner från Linköping, de ville ha lite hjälp av Per att meka lyse på den nya husvagnen och visa upp den nya bilen, ingen större skillnad från den andra bara färgen som skiljer typ.

Grill och vin på kvällen, mysigt! Idag gav de sig av tidigt så jag och Per gav oss av till gymmet och mosade bröst och triceps. Därefter hem, tillverka matlådor för att senare ge oss ut och träna hund!

Dagen till ära blev det patrullering med Dick, ca 500m sträcka där mina hundar fick fokusera på ljudet då vinden spelade oss ett spratt hela tiden. Värsting gör sina fina sitt-markeringar (han fick köra ljud åt båda hållen då han glömde bort huvudet vid första stället). Romeo fick bara köra en gång, markerade 180 grader åt fel håll (ljudet studsade antagligen) för att så småningom få en stor lampa över huvudet och fatta att hallå, ljudet kommer ju DÄR ifrån. 🙂

Nu taggar vi mot en ny arbetsvecka, jag jobbar tidigt hela veckan så det kommer att bli tid och plats för mycket träning – fy farao vad GÖTT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation