Idag packade vi ihop oss, hämtade Matilda och for upp med vårat ekipage upp till Mariestad för att tävla rallylydnad. Vi kom på i bilen att vi inte tränat rallylydnad sen sist vi tävlade och det var i januari någon gång…

Väl framme hade jag startnummer 16, dvs direkt efter pausen. Tyvärr gick det inte alls bra idag, Romeo fick akut kli i baken och jag tabbade mig två gånger på fotstegen, i övrigt fick vi kommentar att det var väldigt mjukt och fint. Vi snubblade på målsnöret, vi fick 68 poäng – nästa gång tar vi det och tränar innan!

Väl hemma tränade jag med Värsting: apportering, linförighet, läggande och fjärrdirigering. Det gick faktiskt riktigt, riktigt bra idag! Äntligen! Kul! Hoppas jag får sug efter att lägga ner mer energi på hans lydnad, han kan bli en sån grym hund!!!! Tanken med Värsting är att han ska få börja starta rallylydnad så fort Romeo är uppe i fortsättningsklass!!

Efter att Värsting var klar och karln i huset stuckit in till stan för att gå på biopremiär med grabbgänget så tog jag mig i kragen och gick till gymmet, seg som en kola men det blev ett så sjukt bra pass! Ben och bröst/axlar, nöjd med mig själv och glad tog jag mig hem och har sedan dess engagerat mig i brukshundsklubbssysslor! Summa sumarum: bra lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation