Jag är inte den människa som går ut speciellt ofta, det brukar ungefär bli en gång per år. Igår när vi hade ”barnvakt” här hemma så passade vi på att gå ut, käka gott och dricka ett par öl! Det är alltid lika intressant att iaktta människor som är ute, speciellt när de har fått ett par järn innan för västen. En hit är alla som är på ”jakt” för att få sällskap hem. 🙂

Det som rullade på tvn hemma igår var QX-galan och i sann glamouranda fick Värsting lite glitter på öronen för att fylla klädkoden för kvällen! 😉 Ikväll är det också glitter och glamuor här hemma, Melodifestivalen, men jag tror vi hoppar klädkoden för ikväll.

Idag har vi stakat (!!!) oss runt på skidor, jag var arg som ett bi för att jag inte hade något fäste alls. Men kan man inte nyttja benen så får man nyttja armarna och då blir de snygga. I längd sammanhang är det ”snygga armar” som gäller som själv-peppnings-fras och utför ”snygga ben”. Imorgon ska jag ta revansch, men då med fästvalla!! Idag är det två veckor kvar till Tjejvasan, så det är bara att ligga i.

Den lille svarte satan kravlar just nu morrande runt här hemma med en bitstock i munnen, stentuff enligt han själv! Den här veckan som har gått har han fått mer personlighet. Han leker fint, kommer gärna upp med leksaker i knät och kampar mer än gärna. I övrigt är han väldigt nyfiken kille, provsmakar allt och framförallt så är han helt orädd – han har bl.a. lyckats fått ett fallande och skramlande kompostgaller över sig men det skakade han av sig direkt. Mysig, kryper gärna upp i knät hos alla. Och han sover heeela nätterna, underbart!

Romeo har bara fått vara storebror denna vecka, rockat loss på isen och gå ”vuxenpromenader”. Men kommande vecka tar vi tag i träningen igen, lydnad på onsdag hoppas jag Kristin!?

 

One Thought on “Barnvakt

  1. Hehe va kul att åka skidor, de kan man inte göra här då vi inte har snö :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation