Det har hänt en hel del sen sist jag skrev, för det första förstår jag inte vart tiden tar vägen. Det har snart gått ett helt år sedan jag och Per gifte oss och ändå har jag hunnit med så himla mycket under 2014. Men vi har det bra, hundarna mår bra och vi njuter av vintern! Årets upplaga av vintern har levererat ett jättefint väder med en hel del mycket snö som gör det möjligt för oss att åka skidor även på hemmaplan, kul! Vi har hunnit med en skidsemester uppe i Björnrike som i år inte bjöd på allt för kallt väder utan en blandning mellan -15 och -2 som gjorde det möjligt för längdskidor och alpinskidor i stort sätt varje dag!

I övrigt har livet ändrats kraftigt på sista tiden, jag har börjat plugga på annan ort och veckopendlar, Per och grabbarna bor fortfarande hemma. Tanken är att jag ska plocka med mig Värsting efter första tentan och drilla honom hur det är att bo i lägenhet och förhoppningsvis blir det mycket löpträning ihop och även lydnaden! Med en så högtempererad hund som Värsting så har det krävts en lång startsträcka för koncentrationsinlärningen. Har haft flera kompisar som tidigare tyckt att jag skulle ”trycka till” och begära koncentration från ung ålder men nej, han har inte funkat så men nu när han är runt tre så känner jag att han är lugnare och mer mottaglig för träning och nu vill jag starta upp allt i min egen takt. Är mycket glad för att jag gått min egen väg, De tidigare försök jag gjort på andras uppmaning har oftast resulterat i kaos och minskat träningssug. Lyssna alltid på den egna magkänslan!

Romeo kommer att hela tiden få vara kvar hemma hos Per, tanken är väl att vi ska köra lite rallylydnad i sommar, starta fortsättningsklassen – men vi måste träna lite först bara! Annars ser det ut som den allt mer grånande gubben ser väldigt nöjd ut med livet! Han blir allt mer mysig för varje år som går och snarkar mer och mer därefter med! 😉

Jag hoppas för min egen del att jag kommer skriva här mer framöver, för att lära av mina misstag och få briljera med mina framsteg! Det är alltid kul att kunna gå tillbaka, komma ihåg känslan och inspireras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation