Jag är fortfarande nöjd över gårdagen, även om jag hade önskat mer motstånd – men jag är nöjd! Det är huvudsaken! Framförallt ska man ha kul, det är det viktigaste med träning och tävling – det får jag verkligen säga att jag hade! Och! Jag tycker det är viktigt att man belyser och tackar de som jobbar ideellt för att tävlingar som dessa skall kunna genomföras att de gör ett bra jobb, att arrangemanget är roligt – utan dem blir det inga tävlingar! Sagt och gjort, tack är skickat till arrangör och ett positivt mejl kom i retur!

Min bästa vän Matilda skrev ett inlägg i samma anda häromdagen, folk som inte kan unna varandra framgång i hundvärlden, skitsnack om att man förstör sin hund osv osv. Mitt svar blev följande:

”Jag lever efter mantrat att man kan aldrig förstöra en hund, man kan bara skaffa sig mer eller mindre saker att träna på och det är oavsett om man på det man ”ska” eller inte. Hundvärlden är tyvärr full med skitsnack – varför kan man inte unna folk framgång och framsteg, de behöver inte alltid visas i tävlingsprestationer utan även i träningsprestationer. Avundsjuka är ett tecken på bitterhet, att man själv inte är där eller vågar testa. Som sagt, delad glädje är dubbel glädje. Låt oss istället sporras och inspireras av varandra!

För egen maskin försöker jag inspireras av en hel hög skara med människor, alla har någonting som är unikt med just dem! Jag försöker ge tillbaka genom beröm, glada tillrop och säger att de inspirerar. Jag försöker ge tillbaka av den inspiration de ger mig!

Hur tänker du? Vad inspirerar dig? Vem inspirerar dig, har du sagt det till den personen? Och när gav du beröm och positiv feedback tillbaka till någon som gjort något för dig?

 

IMG_2202

Jag och bästa Matilda förra året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation