Jag är lite imponerad av mig själv, har skrivit här ett par dagar i rad och kände till och med ett litet sug nu på kvällskvisten – som på den ”gamla goda tiden”. Från allra första start bloggade jag i princip enbart om hundträning och det bloggades var dag. Nu är inte trenden lite tydlig längre, Facebook har ersatt många utav bloggarna och ibland har min hemsida enbart funnits kvar då jag har mejladress kopplat till den. Men jag är glad att jag har den kvar, att jag stundtals har skrivit genom åren. Nu finns ju inte min jättegamla blogg kvar från den tiden man knåpade HTML-språk och importerade en blogg med ett smidigt kommentarsfält och som i princip alla hade. Tyvärr la den sidan ner, och det med all dokumentation som fanns med den försvann vilket hade varit kul att läsa, såhär drygt 10 år efter att jag startat.

Nu till någonting helt annat, förra veckan fick jag ett samtal av en glad tjej som berättade att jag och Värsting har blivit utsedda till Veckans Testpilot hos Doggy. Jag skrev tidigare i somras en motivering hur Värsting är och vad vi gör ihop, de hade fastnat för min motivering och jag hade vunnit! Fantastiskt kul! Kolla in hashtaggen #doggytestpilot !

Så igår fick vi ett mejl som trillade in där vi fick välja priser för 3750kr (!!!) och på posten kom det matcheckar på 500kr att handla hundmat för! Lyx för en student!! Tusen tack till Doggy för trevliga samtal och fantastiska priser!

DoggyTestpilot-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation