Vilken underbar dag! Och vilket fantastiskt väder! På förmiddagen kom Kristin & Pelle hit för att få lite valppussar/tänder, fika, fota och för Värsting att träffa snälla Ozzy. Babblade lite om den gröna verksamheten, vandring och annat smått och gott.

På eftermiddagen lurade vi hit Håkan, Monica och lille Joakim. Det blev korvgrillning på gården i eftermiddagssolen, så nu sitter man här och luktar brasa – mums! 🙂 Blev inga skidor idag som det var planerat men tanken är att plåga överkroppen en sväng här hemma ikväll. Den svarte är helt färdig nu, så man kanske kommer undan ”hjälpen” ikväll. Romeo är nog nöjd han med, så vi tar utomhusträningen imorgon istället ikväll blir det dock lite hjärngympa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation