Hej igen!

Sedan sist jag skrev har vi haft semester, en mycket skön sådan med både en resa till Turkiet och en resa till Danmark! Tre välbehövliga och helt fantastiska veckor fick vi ihop! Så jäkla lyxigt att få ha betald semester även fast man är student!

Och ja, jag är tillbaka i skolbänken. Inne på andra veckan men det känns som om man har varit här minst i en månad. Träningen är igångsparkad, igår körde vi ett crossfit pass som var döden! Jeeez… jag tror alla blev riktigt slitna igår, passet var upplagt enligt följande

– Burpees
– Lunges
– Pullups
– Wallball
– Fällkniv
– Pushups
– Boxjumps
– Rygglyft
– Situps
– Pushpress

Detta skulle jag och min kamrat prestera ihop 1000 reps på ihop, alltså 50 st var på varje station. Jag och min kumpan trillade in på 39 min och 41 s, svettig törstig och halvt spyfärdig – men jag gjorde det, allt! Idag känns kroppen ovanligt stark, visst jag har träningsvärk men inte alls så som jag trodde att det skulle bli. Så morgonen gav på PW med inslag av 2,5km löpning och kvällen var det en PW igen runt samma runda som morgonen. Stark tjej idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation