Hemma igen efter en alldeles förträfflig praktikvecka i Norrköping, en stad jag inte visste alls mycket om mer än var brukshundklubben ligger, att det finns spårvagnar, lite lokalkännedom och att det ligger en mara från Linköping. Men förra veckan fick jag bekanta mig mer med den staden, samtidigt som jag passade på att bo hemma hos mamma och pappa – hinna träffa dem mellan de konstiga tiderna på arbetspassen var inte så jättelätt men vi pusslade ihop så gott som det gick!

Träningen rullar på, måndagarna fokuserar på tung styrka – veckorna går vi ner i vikt kör gärna superset och teknikträning (ja, ben idag… kommer alltså ha grava problem att gå imorgon!). Mer löpning ska det bli också, det är inte min starka sida – onsdag är det idag och vi hann med ett löppass igår som avslutades med spänstträning, vilket inte heller är min starka sida. Tre pass är i veckan är planen. Men jag har ett mål, en examination som kommer och ett lopp som jag ska slå min egna tid på senare i sommar!

Lider just nu av att veckan har för få dagar i förhållande till hur mycket man vill träna! Kroppen behöver ju vila för att bygga upp sig igen efter träningen! Gäller att inte dra på sig skador bara, och som sagt innan… låta kroppen vila. Har ju haft bekymmer med handleden under jul och nyår, drygt två månader tog det att få den smärtfri igen och då snackar vi bara om en liten handled. Träna klokt, träna lätt och sätt tekniken därefter öka i vikt om det är det man vill och vila!

IMG_5511

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation