Det är roligt när man går tillbaka i mitt bloggarkiv och läser, läser om de dagar som Värsting kom och vad vi har gjort sedan dess. Jag hade från grunden en annan blogg, kommer inte ihåg vilken portal den var placerad på men jag minns att den kraschade/lades ner med alldeles för snabb framförhållning. Det hade varit roligt att få ha kvar den ”dagboken” för det är precis vad det är, en form av dagbok då jag skriver främst för min egen skull. Och jag vill bli bättre på att skriva, inte bara om hundar och hundträning även om det är en stor del av vår vardag, utan ha det som en dagbok som man kan kolla tillbaka i, läsa i och minnas.

Värsting är ju festlig här hemma, jag körde ett fyspass i form av cirkelträning här hemma idag. Med kettlebells. Han får vara ute och lattja lös när jag tränar, idag var han självmordsbenägen då han hittade sin boll i snöre och ville naturligtvis ha lite action i den utan att han själv springer runt och slår sig själv med den på sidorna. Att lägga den mellan mina fötter samtidigt som jag kör kettlebellswingar är förenat med livsfara, man skulle kunna tro där ett tag att han ville ha en kettlebell inplanterad mellan öronen så jag fick lov att göra några snygga undanmanöver. 🙂 I övrigt körde vi lite dragkamp samtidigt som jag gjorde situps, ingen hjälp upp där kan jag lova däremot motstånd på nervägen.

One Thought on “En kettlebell inplanterad mellan öronen

  1. Och jag brukar kika in då å då, kul att följa er 👋🏻😊 kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation