En valp levererar många olika känslor, både ljudligt och bildligt. Det är ren och skär humor. Och jag bara ääälskar när valpar/unghundar visar känslor, för att inte tala om hur kul det är att genomföra MH!

Känslor kan vara allt från mysiga pussar man får, ett stort djupt gap med tillhörande ögonvitor i ögonen när tokryck är så gång, lite gulligt nafs i näsan, en ren och skär attack mot fötterna, ett fullfädrat sving i lianerna (läs: håret). Men bäst av allt är nog häromdagen när Romeo ansåg att den lille satan var på fel plats vid framförallt fel tillfälle. Då lägger den lille av, för att sedan stanna 2 meter ifrån och vända sig mot oss. Inta låg ställning, öppna truten och lägga på ett sådan vråltjut – samtidigt som han blundar! jag har nog aldrig sett på maken på ett så roligt spektakel. Öppna ögonen, bli tyst och kolla om den brune dåren vara kvar, slå igen ögonen och skrika en aria till. Vi kunde inte göra annat än att brista ut i ett asgarv här hemma. Okej, det är charmigt med valpar!

Ikväll har vi åkt skidor, hujedamig vad jobbigt det var! Mer backar den där gången än tidigare. Men vi kan skriva till 6,4 km i protokollet och icke frusna fötter, det höjer betyget avsevärt!!

En snåljåp på Bodenresa 2008, pepparkakan är gjord av Nattis och föreställer Romeo själv.

One Thought on “Stilstudie

  1. Haha! Ja just ja! Den fina pepparvovven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation