Igår var vi hela dagen i Mora för att genomföra första etappen ur Tjejklassikern 2012, nämligen Tjejvasan! 30 kilometer skidor, mitt mål var att ta det lugnt, men helst komma in i mål under fyra timmar, ha kul och bara njuta av tillställningen. Alla mina mål uppfylldes och det sattes guldkant på dagen tack vare underbara skidor! Sluttiden hamnade på 03:40:11 och det är ju nöjd över – jag klarade ju mitt uppsatta mål! Redan nu börjar jag forma nästa års mål 🙂

Det jag dock inte förstår mig på är alla damer/tjejer som har så sjukt bråttom i spåren och bara vrålar ”UR VÄGEN” åt folk som ligger i ett spår där man inte måste köra om i, bu för dem! Om man har så bråttom och vill jaga tid så fruktansvärt mycket ska man se till att ha seedat upp sig, tycker jag!

Men jag skiter i dem, jag hade en skön semesterdag i spåret och jag såg till att jag skulle uppfatta det som semester! Perfekt fäste hade jag på mina skidor och så gled jag om folk, det är vad jag kallar suveräna skidor, bara att tacka sambon för det! 🙂

Detta var dagens vinnande klistervalla 🙂

Målgång!!

Dagsfärsk bild på Värsting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation