Jag förstår inte var all tid tar vägen? Det känns precis som om vi kom hem från Mora igår, typ. För jag har inte hunnit med speciellt mycket sen dess. När jag inte jobbar kvällar och helger så måste jag ju försöka få se min sambo lite emellanåt också! Min våtdräkt har kommit hem, så nu är jag redo för Vansbro rent materiellmässigt. Nu återstår bara träning!

Vi har haft ett gudomligt väder här hemma i två dagar nu, 12 grader varmt och strålande sol hade det bjudits på! Den is som är kvar har smält i ett rasande tempo! Igår var vi ute och sprang, för första gången utan isdobbar på jag vet inte hur länge sen som helst. Romeo var ÖVERLYCKLIG att det bara var han, jag och Per – vrålade i högan skyn när det bar iväg. Dock finns det en mindre positiv sak med tövädret det är alla högar av grus som hundarna för med sig in, dammsugaren får motioneras oftare!

I måndags fick Värsting komma in i Pers verkstad på jobbet och fick höra diverse olika ljud när han kapade av toppen på en bil. Inne i verkstaden stod det en vagn som kunde hissas upp i luften, grundläget är ca 1,5m ovanför luften vilket vi också testade på förutom att hälsa på de förbipasserande mekanikerna. Han är väldigt kärvänlig den lille, för när man går på en parkering eller ute och går och man möter någon så sätter han sig ner och inväntar att de man möter ska komma närmare och allra helst klappa.

Hundarna vaccinerades i måndags, en annan häftig upplevelse (för Värsting) med både katter och hundar i väntrummet. Värsting väger runt 6 kilo nu och Romeo ligger på 18,9 kilo.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation