… den får något! Första tanden har tackat för sig i lillens mun! Jippi!! Äntligen är det på gång! 🙂 Ett utav öronen har varit lite på vift de senaste dagarna, så jag har misstänkt att det har varit på gång – har nämnligen för mig att Romeos öron tippade lite med i samband med tandlossningen?

Det är kul att se valpar reagera, igår hade vi hängt ute tvätten för första gången i år. Värsting vrålade för livet när han skulle ut och slå en drill. Hahaha!! Jag älskar valpars reaktioner.

För att inte tala om igår när jag terroriserade honom att åka skottkärra, det var inte populärt till en början men skam den som ger sig! Romeo hoppar gladeligen upp i kärran och ser ut som skogens konung när han blir skjutsad fram! Stjärnan själv som sagt…

3 Thoughts on “Den som önskar sig något….

  1. Haha visst är de söta de små liven.. 🙂 Tack för alla bra tips, imonn ska jag och valpen introducera skottkärran.. 😛

  2. Jag länkade till din blogg, hoppas det var ok. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation