Ikväll blev det äntligen en löptur efter en jobbarhelg, 10,4 kilometer petade vi (jag, Per och Romeo) runt oss på idag – jag är så grymt nöjd med mig själv! Mina jobbigaste kilometerar är någonstans mellan 5-7 km sen flyter det bara på. Vid nio kilometer kändes det som om jag kunde köra lika långt till! Sweeeet!! 🙂

Igår spårade vi med båda hundarna. Romeo fick ett spår med lite längd på, löser spåret som en jäkla klocka. Och träningen att ge sig ut själv med honom har gett resultat! Jag läser honom på helt annat sätt nu än vad jag gjorde innan, jag känner mig mer säker i linan vilket visar sig framme hos honom också! Han är en fröjd att spåra med! Det ska bli KUL att tävla om två veckor!

Värsting fick ett litet spår han med, han kommer nog bli hur spännande som helst som spårhund när han blir stor! Finns lite tendenser redan nu att vilja spåra vidare istället för att intressera sig av föremålet. Idag ligger det ute ett spår till honom också, längre än gårdagens och med en stor kampstock som slut – vi får se hur det går. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation