Värstings spår igår gick bra, spännande att se utvecklingen från spår till spår! Men jag tror att längre liggtider gör den lille gott, för det har varit skillnad på 1,5 timmes spåren och det spår som legat lite drygt 3,5 timme. Forska mera!

Idag har Värsting fått jobba med metallapporten, han är så skön att jobba med och när poletten trillar ner då är det all-in som gäller!

Romeo fick sig ett lydnadspass med fokus på frittfölj, läggande och inkallning. Imorgon är det träning med Kristin, då måste vi träna med kommendering. Finns en tendens att Romeo tycker att han kan själv och löser det mesta därefter… 🙂

Jag har börjat fått tillbaka mitt hundträningssug, träna lite varje dag. Så himla kul!! Mera, mera mera!! Lite mer ledig tid skulle dock inte sitta fel. 🙂 Dock måste jag lösa SBK-medlemskap i den lokala klubben då SHU inte har varit speciellt smidiga (för andra året i rad…) och nu ger jag upp SHU och löser istället medlemskap genom SBK för det är ju trots alt bara där jag är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation