Idag har vi haft min gruppchef och hans barnmaffia på besök här hemma, fem helt tokiga och goa ungar. Romeo älskar bara barn och tolererar precis hur mycket som helst när det kommer till barn. Den yngsta tjejen 2,5 år lade sig på Romeo och sa ”älskar”, ”saknar” osv. Och att fem ungar klappar samtidigt och det sitter en brun skönhet i mitten och bara njuter. 🙂

Värsting blev sig alleles i trasorna – vad KUL med alla BARN!!!! Så han fick lära sig att bete sig i koppel ett tag, han hade en förtjusning i minstingen att hoppa upp och pussa på henne, inte så poppis…. Efter det tog den större barnmaffian med honom på hur många äventyr som helst, kampade, lekte, klappade, in i trånga utrymmen (alla barn, inkl. Värsting), lekte kurragömma. Och (!!) han låg ner och var tyst när vi övriga grillade korv och han satt fast. Wow!

Bara konstatera att vi har två väldigt barntåliga och barnkära hundar. Nu är de lite sega i kolan, de har väl sovit 90% av tiden sen de åkte hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation